Menu



    Home
1. Teknik Rahsia
2. Kelebihan Pakej
3. Kandungan Pakej
4. Bonus
5. Beli Sekarang

Hubungi:
Ismail Ibrahim
010-5383035

>Alam Mall
>Duit dari SIMKad
>Kelas Website
>Lot Bisnes

 

Teknik Rahsia | Kelebihan Pakej | Kandungan Pakej | Bonus | Beli Sekarang

Daripada: Ismail Ibrahim & Bearnerd Bondly

Salam sejahtera,

Adakah anda mahu memulakan perniagaan internet sendiri tetapi masih tercari-cari bahan, perisian, dan cara membina web jualan yang efektif? Jika jawaban anda adalah "ya", anda  telah menjumpai kami dan berada di website yang betul.

Anda akan belajar mengenai,

  • teknik membina website menggunakan perisian NVU,
  • teknik upload file ke tapak domain menggunakan perisian CoreFTP,  
  • teknik memasang pelbagai borang menggunakan kod-kod PHP yang sedia untuk di gunakan,
  • teknik grafik menggunakan Portable Photoshop yang di sertakan bersama pakej ini,
  • teknik membuat eCover menggunakan action-script dan pelbagai kemahiran yang anda perlu untuk ceburi dunia pemasaran internet ini. 
  • Dengan bantuan ebook, video dan perisian yang di beri, mudah untuk anda kuasai teknik yang di ajar. 

Segalanya telah saudara Bearnerd tuliskan ke dalam ebook dan jika anda mengikuti langkah-langkah yang diajar, saya jamin anda pasti akan berjaya dalam perniagaan internet anda dalam masa terdekat ini. 

Saudara Bearnerd telah menulis segala pengalaman, teknik-teknik dan telah kumpulkan perisian yang diperlukan untuk anda mulakan bisnes internet yang pertama. Tidak perlu lagi mengkaji sendiri bagaimana memulakan perniagaan internet kerana anda hanya membuang masa berharga anda. 

Jadi, fikirkan tentang kebaikan belajar daripada seseorang yang telah berjaya. Anda jimat masa, tenaga, dan boleh menjana wang dari perniagaan internet anda secepat mungkin.

Inilah pakej yang anda sangat perlukan untuk perkembangkan perniagaan anda ke pasaran yang lebih luas.

Lihat apa yang akan anda dapat:


Pakej Web DIY

Pakej Utama
1 Ebook PanduanWeb Advance Edition (6.4MB) Download
2 Strategi Perancangan Web Jualan (316KB) Download
3 Bahan Tutorial (1.9MB) Download
4 Video Tutorial (124MB) Download
Bahan Sokongan
5 Perisian (45.3MB) Download
6 Perisian Adobe Photoshop 7 Portable (34.8MB)
(Sila baca cara download fail ps7 di sini)
Download
7 Ebook & Skrip Autoresponder EasyAutores (1.1MB) Download
8 Ebook & Skrip Affiliate (1.1MB) Download
Bonus

9

25 Ebook MRR (76.4MB) Download

Memperkenalkan

 

PAKEJ PANDUANWEB ADVANCE EDITION

"Pakej Lengkap Menjana Pendapatan Melalui Web Jualan"

 

Pakej ini dinamakan sebagai PanduanWeb Advance Edition. Ia merupakan versi advance Pakej Panduan asas Website Perniagaan dan Pakej Panduan Membina Web Jualan v2 sebelum ini.

Format ebook adalah PDF iaitu buku maya yang hanya boleh dibaca melalui komputer menggunakan perisian khas Adobe Acrobat Reader.

Ebook mengandungi 120 muka surat yang lengkap dengan tutorial bergambar bagi memudahkan proses pembinaan web jualan.

Pakej yang lengkap dengan video tutorial. Dijamin membantu newbie mencipta web jualan profesional dan mampu membuat jualan.

 

Teknik Rahsia Yang Bakal Anda Ketahui

 

Formula Memilih Produk

Saya akan tunjukkan bagaimana memilih produk yang sesuai untuk dijual di internet dan mengkaji saingan. Dengan itu, produk yang anda pilih pasti akan mendapat permintaan dan akhirnya mampu menghasilkan banyak jualan. Disamping itu juga, anda akan diberikan tips bagaimana menghasilkan produk ebook dengan menggunakan perisian khas.

Apa yang bakal anda pelajari dalam bab ini:

bullet

Bagaimana mencari idea produk untuk dijual

bullet

Bagaimana mengkaji permintaan produk

bullet

Bagaimana mengkaji saingan produk

bullet

Bagaimana menghasilkan ebook menggunakan perisian khas


Rahsia Menulis Sales Letter

Anda bakal mengetahui apakah 9 blok utama sales letter yang diperlukan bagi mencipta sebuah web jualan yang efektif. Dengan adanya susunan blok-blok sales letter ini, anda tidak akan kehilangan pelanggan lagi kerana ia cukup berkesan dalam meningkatkan jualan. Saya juga memberikan tips-tips rahsia menulis sales letter yang mujarab seperti tips menggunakan warna font, saiz font, dan sebagainya.

Apa yang bakal anda pelajari dalam bab ini:

bullet

Bagaimana mencipta sales letter menggunakan 9 susunan blok utama

bullet

Tips rahsia menulis sales letter yang *Killer*


Membina Grafik Laman Web

Dalam ebook tutorial, anda akan diajar bagaimana mencipta grafik laman web yang profesional menggunakan perisian Adobe Photoshop. Langkah demi langkah ditunjukkan dan sangat mudah difahami. Anda akan belajar membina grafik header, footer, background, butang buy now, dan mencipta ecover 3d.

Apa yang bakal anda pelajari dalam bab ini:

 

bullet

Bagaimana mencipta grafik header, footer, dan background menggunakan perisian Adobe Photoshop Portable yang dibekalkan dengan pakej ini.

bullet

Bagaimana mencipta butang "Buy Now" menggunakan perisian Adobe Photoshop Portable yang dibekalkan dengan pakej ini.

bullet

Bagaimana mencipta ecover professional untuk ebook anda menggunakan adobe photoshop. Dijamin design professional!


Membina Web Jualan Bahagian I

Saya akan tunjukkan langkah demi langkah yang terperinci bagaimana membeli domain dan hosting, mengedit template web jualan menggunakan perisian editor HTML percuma, memasang borang order, memasang borang opt-in, memasang borang contact, dan memasang skrip affiliate. Segalanya ditunjukkan dengan terperinci dan mudah difahami.

Apa yang bakal anda pelajari dalam bab ini:

 

bullet

Bagaimana membuat pembelian domain dan hosting dan memilih plan hosting yang sesuai dengan web jualan anda.

bullet

Bagaimana mengedit template web jualan yang disediakan menggunakan perisian HTML percuma iaitu Nvu.

bullet

Bagaimana memasang skrip php borang order ke dalam web jualan anda. Skrip ini penting untuk memproses tempahan produk anda.

bullet

Bagaimana memasang skrip php autoresponder ke dalam web jualan anda. Skrip ini penting untuk follow-up email kepada prospek anda.

bullet

Bagaimana memasang skrip php borang contact ke dalam web jualan anda. Skrip ini penting untuk memudahkan pelanggan menghubungi anda.

bullet

Bagaimana memasang skrip php sistem affiliate ke dalam web jualan anda. Skrip ini penting untuk meningkatkan jualan produk anda 200%.


Membina Web Jualan Bahagian II

Anda bakal pelajari beberapa lagi teknik web jualan iaitu bagaimana menggunakan PayPal, bagaimana membina download page, cara muat naik fail ke hosting menggunakan perisian ftp, cara memasang download password, bagaimana membina email, cara menggunakan outlook express, dan menggunakan GMail untuk "fetch" email.

Apa yang bakal anda pelajari dalam bab ini:

 

bullet

Bagaimana menggunakan PayPal dalam web jualan anda. PayPal penting untuk menerima tempahan melalui kad kredit.

bullet

Bagaimana membina download page untuk muat turun produk digital anda seperti ebook, perisian dan sebagainya.

bullet

Bagaimana muat naik fail-fail laman web ke hosting menggunakan perisian ftp percuma CoreFTP. Asas penggunaan CPanel juga ditunjukkan.

bullet

Bagaimana mencipta email menggunakan domain anda di CPanel agar email kelihatan lebih profesional.

bullet

Bagaimana menggunakan Outlook Express untuk download email dari server hosting anda.

bullet

Bagaimana menggunakan GMail untuk "fetch" email dari server hosting anda.


Strategi Pelancaran Produk

Anda bakal pelajari strategi melancarkan produk agar anda mendapat pelanggan jangka pendek yang ramai, dan pelanggan jangka panjang yang berterusan.

Apa yang bakal anda pelajari dalam bab ini:

 

bullet

Bagaimana membina list dengan mengedar ebook percuma. List penting untuk promosi pra-pelancaran anda.

bullet

Bagaimana buat joint-venture dengan internet marketer lain. Ini penting untuk membantu anda mempromosikan web jualan sebelum hari pelancaran.

bullet

Bagaimana mempromosikan web jualan sebelum pelancaran. Saya akan tunjukkan teknik ini kepada anda agar anda mendapat pelanggan jangka pendek yang ramai dan pelanggan jangka panjang berterusan.


Kaedah Promosi Berterusan

Saya akan dedahkan apakah teknik rahsia mempromosikan laman web agar mendapat trafik yang tinggi dan pelanggan yang berterusan. Saya memilih teknik promosi yang benar-benar berkesan mengikut pengalaman saya sendiri. Jadi anda tidak akan membuang masa menggunakan teknik-teknik promosi lain yang tidak berhasil.

Apa yang bakal anda pelajari dalam bab ini:

 

bullet

Bagaimana menaikkan kedudukan laman web anda di enjin pencari google. Ini penting untuk mendapat trafik percuma yang berterusan.

bullet

Bagaimana melakukan promosi melalui iklan PPC (Pay Per Click) menggunakan Google AdWords.

bullet

Bagaimana membuat follow-up email kepada list anda. List adalah duit! Oleh itu, promosi melalui follow-up akan memastikan anda mendapat pembeli yang ramai.

bullet

Bagaimana melakukan kaedah-kaedah promosi percuma yang lain seperti berforum, youtube, iklan classified, dan banyak lagi.

 

Kelebihan Memiliki Pakej PanduanWeb Advance Edition

Saya menjanjikan bahawa anda akan berpuas hati dengan pakej ini dan support yang saya berikan. Saya bukan sekadar menjual pakej dan tinggalkan anda sendirian mencipta web jualan. Oleh itu, saya menawarkan support dan bantuan berikut kepada anda

E-Book Strategi Perancangan  Projek Web Jualan

Ebook ini adalah "Nadi Penggerak" anda dalam memulakan bisnes web jualan. Saya telah mencipta ebook khas ini bagi membantu anda membuat keputusan dengan *BIJAK* dalam menentukan jenis web jualan yang bagaimana patut anda mulakan mengikut tahap / keupayaan anda sama ada beginner, intermediate (pertengahan), atau advance.

Tiada produk untuk memulakan bisnes web jualan? Tiada masalah! Saya menyediakan jalan penyelesaian kepada anda melalui ebook ini.

Tiada idea menulis topik ebook? Dengan ebook ini anda akan diberikan teknik rahsia bagaimana saya mendapat idea menulis ebook "power" yang dijamin laku di pasaran!


Koleksi Video Tutorial

Dengan bantuan video tutorial saya, anda pasti berjaya menguasai segala yang diajar dalam tutorial. Hanya perlu baca ebook panduan, dan jika tidak faham, buka video tutorial dan lakukan langkah-langkah yang ditunjukkan. Semudah A-B-C!




 

Apa Kata Mereka Mengenai Sistem Support Saya

Email ini dihantar oleh pelanggan-pelanggan pakej PanduanWeb yang berpuas hati dengan support yang saya berikan.

"You punya service lepas jualan memang bagus"

 


"Saya nak mengucapkan sebanyak-banyak terima kasih yang tak terhingga"

 

Kalau anda inginkan kejayaan, langkah pertama yang anda harus lakukan ialah "Get Started". Semakin lama anda tunggu untuk mengambil langkah memulakan perniagaan internet, semakin jauh anda ketinggalan. Teknik rahsia mencipta web jualan kini di depan mata anda. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah, gunakan teknik ini dan ciptalah kejayaan melalui web jualan. Ia tidaklah sesukar yang disangkakan. Apa yang anda perlukan ialah teknik membina web jualan yang betul.

 

Kandungan Pakej PanduanWeb Advance Edition

Inilah kesemua kandungan pakej yang bakal anda perolehi. Pakej ini dilengkapi dengan pelbagai alatan tambahan seperti perisian, skrip php, template, dan macam-macam lagi.

E-Book PanduanWeb Advance Edition

(Ebook Utama)

EBook setebal 120 mukasurat yang lengkap dengan tutorial bergambar untuk membantu anda menyiapkan web jualan dengan cepat dan mudah.

E-Book Strategi Perancangan Projek Web Jualan

EBook yang mesti dibaca jika anda ingin memulakan projek web jualan anda. Mengandungi langkah-langkah penting yang perlu dilakukan sebelum memulakan bisnes web jualan. Dicipta khas untuk pengguna tahap beginner, intermediate, dan advance.

 

Koleksi Video Tutorial

Koleksi video tutorial untuk membantu anda memahami langkah-langkah teknikal dalam pemasangan skrip php, pembinaan grafik web, mendaftar domain, dan banyak lagi.

Panduan Memasang Skrip Autoresponder - EasyAutores

Sebuah ebook khas untuk membantu anda memasang skrip autoresponder ke dalam web jualan anda. Tanpa autoresponder, anda akan kehilangan ramai pelanggan! Gunakan ebook ini sebagai rujukan lengkap bagaimana memasang skrip autoresponder langkah demi langkah. Ebook ini dijual pada harga RM30 di laman web EasyAutores.

"Kini EasyAutores Dilengkapi Dengan Fungsi DOUBLE OPT-IN"

Perhatian: Ebook EasyAutores yang dipakejkan dalam pakej PanduanWeb Advance Edition tidak boleh dijual semula. Anda perlu beli lesen ini berasingan selepas membeli pakej PanduanWeb Advance. Sila hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.

Perisian-Perisian Khas

Perisian #1: Perisian Percuma Adobe Photoshop Portable Edition untuk anda gunakan sebagai editor grafik dalam tutorial grafik nanti.

Perisian #2: Perisian Percuma Nvu untuk anda gunakan sebagai editor template HTML yang disediakan khas semasa tutorial.

Perisian #3: Perisian Percuma CoreFTP untuk anda gunakan untuk muat naik fail ke hosting melalui komputer anda.

 

Skrip-Skrip PHP Khas

Skrip #1: Skrip Borang Order yang perlu dipasang ke dalam web jualan bagi menerima tempahan produk daripada pelanggan.

Skrip #2: Skrip Borang Contact yang perlu dipasang ke dalam web jualan bagi memproses pertanyaan pelanggan melalui email form.

Skrip #3: Skrip Sistem Affiliate yang perlu dipasang ke dalam web jualan bagi meningkatkan jualan produk 200%

 

ActionScripts Khas Adobe Photoshop

ActionScript #1: eBook eCover actionsctipt untuk mencipta grafik ebook cover profesional

ActionScript #2: eBox eCover actionsctipt untuk mencipta grafik eBox cover profesional

ActionScript #3: eZine eCover actionsctipt untuk mencipta grafik eZine ecover profesional

 

Template Web Jualan

Anda juga mendapat satu template web jualan khas untuk digunakan semasa tutorial. Layout sudah dibina dengan teratur dan tugas anda hanyalah edit template ini mengikut arahan yang ditunjukkan di dalam ebook PanduanWeb Advance Edition.

 

Inilah kesemua kandungan pakej yang akan anda perolehi selepas membeli Pakej PanduanWeb Advance Edition. Sememangnya pakej paling lengkap untuk anda memulakan pembinaan web jualan. Bukan itu sahaja, anda juga akan menerima support berterusan daripada saya (Bearnerd).

Untuk Melengkapi Pakej Ini Anda Akan Menerima

BONUS EKSKLUSIF

eWriterPro

Sebuah perisian khas untuk mencipta ebook PDF dan mudah digunakan. Perisian ini amat anda perlukan jika mahu memulakan penulisan ebook sendiri. Disertakan dengan Lesen Master Resell Rights (Boleh dijual semula). Bernilai RM99.00

 

Impact Popup

Sebuah perisian khas untuk mencipta popup yang cantik bagi untuk borang opt-in, pengumuman, dan iklan popup. Bernilai RM164.00

 

15 Template Web Jualan

Template-template web jualan profesional yang boleh digunakan terus untuk kempen web jualan anda. Disertai dengan fail PSD bagi memudahkan pengeditan imej. Bernilai RM155.00

 

Lebih 200 Grafik Buttons

Lebih 200 grafik button yang anda boleh gunakan untuk membina butang "Buy Now" yang menarik. Disertakan dengan fail PSD bagi memudahkan pengeditan. Bernilai RM30

 

2 PLR Squeez Page

Squeez page ialah laman web khas untuk mengutip email pelawat. Ia banyak digunakan untuk mempromosikan produk affiliate. 2 template ini direka dengan profesional dan cantik. Disertai dengan fail PSD bagi memudahkan pengeditan. Bernilai RM30.00

BONUS KEAHLIAN VIP

KEAHLIAN VIP UNTUK AKSES KE LEBIH 25 PRODUK MRR

Jika anda membeli pakej PanduanWeb Advance Edition sekarang, anda akan mendapat akses percuma ke ruang download koleksi ebook Master Resell Rights kami. Ebook-ebook MRR ini disertai dengan sales letter professional untuk digunakan terus dalam kempen perniagaan internet anda! Anda bebas untuk menjual semula ebook MRR ini atau pakejkan bersama-sama dengan produk perniagaan internet anda!

 

Apa Kata Mereka Yang Telah Mencuba Pakej Ini?

"Saya berjaya membina laman web yang mampu menjual"

Saya memulakan perniagaan internet saya dengan kosong pengalaman. Dan saya dapati memiliki laman web adalah DNA utama yang diperlukan untuk berjaya dalam perniagaan internet ini. Saya mula membina laman web saya sendiri menggunakan Panduan Asas Membina Web Jualan v2 dan sememangnya lengkap dan amat membantu saya dalam selok-belok penghasilan laman web.

Kini dengan terhasilnya Pakej PanduanWeb Advance Edition, saya yakin produk ini adalah setanding namanya. Selepas memiliki produk ini, saya dapati inilah ebook panduan membina laman web yang paling lengkap pernah saya temui.

Bagi sesiapa yang ingin menjalankan perniagaan internet, tetapi tidak tahu nak jual apa, Ebook ini amat sesuai dan terbaik untuk anda kerana panduan ini merangkumi 4 perkara utama dalam perniagaan internet iaitu permilihan produk, penghasilan laman web, penghasilan grafik dan Teknik promosi berkesan. Saya jamin anda pasti tidak akan menyesal memiliki pakej ini kerana inilah panduan yang benar-benar mengajar kita menghasilkan bukan sahaja laman web, tetapi laman web yang boleh menghasilkan wang untuk anda.

Khai - Muar, Johor
datamasyuk.com  
 


"Tiada ebook selengkap ini dan ia penuh dengan maklumat berguna"

Taniah, anda telah memudahkan, membantu dan mengajar saya bagaimana hendak memulakan perniagaan internet antaranya penyediaan produk atau perkhidmatan, web interaktif, sistem bayaran dan paling penting dalam perniagaan adalah pemasaran. Tiada ebook selengkap ini dan ia penuh dengan maklumat berguna kepada yang baru seperti saya atau kepada yang sudah lama bertapak dalam perniagaan. Taniah sekali lagi

Mohmmad Hamdy - Petaling Jaya, Selangor
www.rahsiasaham.com 


"Lepas dapat pakej baru panduan web ni, sy dapat nampak potensi perniagaan saya akan semakin mengancam!"

PERGH..!!!! cepat gile buat web jualan pakai produk ni.. lepas dapat pakej baru panduan web ni, sy dapat nampak potensi perniagaan saya akan semakin mengancam! ye la, dah la menjimatkan masa, tak payah nak research and belajar cara nak buat web jualan.semuanya sedara bearnerd ni da sertakan dalam pakej produk ni.satu lagi, jimat duit beb.takpayah upah org nak design dan buat web utk kite.buat je sendiri pakai produk ni.semuanya dah lengkap. tinggal saya nak buat je. dalam 70% produk ni da lengkapkan persediaan bisnes internet saya.30% baki tu lagi tinggal nak follow je step by step isi produk ni. senang betul hidup.dah la service lepas jualan pun BAIK punya lah.setiap soalan, walaupun soalan yg basic, still bro ni jawab.tak macam org lain, lepas jual, tinggal customer sorang2 je. buat sakit hati je.kesimpulannya, produk u bearnerd memang BEST..

Muhammad Afiq Azwar - Rawang, Selangor


"Langkah demi langkah (Do It Yourself) memang cukup membantu.. mudah, ringkas dan lengkap..."

Walaupun saya tidak pernah berjumpa Bearnerd tapi beliau telah banyak membantu saya membina web jualan melalui produk PanduanWeb Advance..apa yang saya dapati dalam produk ini ialah perkara yang kebanyakkannya saya tidak ketahui untuk membina web..dengan penerangan langkah demi langkah (Do It Yourself) memang cukup membantu..mudah,ringkas dan lengkap..dan yang paling best sekali ialah support service dari Bearnerd melalui chatting yang begitu friendly :-)

Mohd Fais Nadzlan - Sungai Petani, Kedah


Pakej Terhebat Pada Harga Terendah

Inilah kesemua yang anda akan perolehi apabila membeli pakej PanduanWeb Advance Edition. Anda tidak akan rugi kerana pakej ini terlalu lengkap untuk anda memulakan pembinaan web jualan. Ia merupakan satu-satunya edisi pakej PanduanWeb yang paling lama disiapkan iaitu mengambil masa hampir 3 bulan. Saya menulis ebook dan menghasilkan video dengan teliti bagi memastikan kepuasan pelanggan. Pada mulanya saya bercadang untuk meletakkan sahaja harga pakej ini pada harga RM130. Tetapi disebabkan saya juga pernah berada di pihak anda iaitu seorang newbie yang ingin memulakan perniagaan internet dengan modal yang rendah, saya mengubah fikiran saya.

Harga Sekarang Cuma

RM130  

RM95

RM40

pembelian

Anda akan mendapat

Link download pakej panduanweb (Dihantar melalui email)


 

"Orang baru pun boleh ikuti dan senang"

Dulu saya seorang yang tiada apa-apa. Selepas saya berjaya dalam mencipta Sistem FXHunters dan berjaya serta mampu mendapat pulangan yang besar setiap hari. Saya ingin memperkenalkan sistem saya tetapi saya tak tau bagaimana. Suatu hari saya terbaca iklan tentang khidmat membuat website. So saya call dia, jadi saya belajar dan oder ebooknya. Tak lama itu, website saya pun dah dilancarkan dan sambutannya amat hangat sekali. Dan kini dengan adanya panduan web advance yang baru diterbitkan beliau, ini menaikkan semangat saya untuk belajar lagi tentang membuat website ini. Setelah baca ebooknya, memang berbaloi dan harga pun berpatutan. Jika sesiapa yang ingin belajar tentang website atau ingin membuat website untuk bisnes, saya syorkan anda belilah panduan web advance terbaru ini.. orang baru pun boleh ikuti dan senang.

 
Thank you Bearnerd......

Donny Wilfred - Kota Kinabalu, Sabah
fx-hunters.com


"Amat jelas dan senang difahami"

Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera....

Terlebih dahulu, izinkan saya untuk memperkenalkan diri saya dahulu. Saya Amir Azros Haji Abdul Aziz a.k.a @mir. Saya merupakan newbie dalam bidang IM nie. Setelah mencari maklumat tentang bagaimana untuk membuat laman web, akhirnya saya terjumpa produk dari Saudara Bearnerd. Dan untuk pengetahuan anda, saya beli domain pada bulan Julai dan saya telah menyiapkan laman web saya pertengahan bulan Ogos. Dan ianya agak mustahil bagi newbie seperti saya yang tiada langsung asas berkenaan dengan komputer.

Selain penyampaian ebook ini amat jelas dan senang difahami, anda juga akan mendapat support dari Saudara Bearnerd sendiri. Dan ianya akan membuatkan anda berpuas hati dengan perkhidmatan dan produk yang ditawarkan oleh Saudara Bearnerd.

Jadi, jangan tunggu lagi, anda pasti menyesal jika anda tidak memilikinya. Dan harga yang ditawarkan adalah jauh lebih rendah jika hendak dibandingkan dengan ilmu yang anda perolehi...

Sekian

@mir - Ipoh, Perak
www.mudah4u.com


Berapa Anda Bakal Jimat Dengan Pakej Ini?

Cuba anda perhatikan jadual di bawah. Anda bakal berjimat banyak jika mendapatkan pakej PanduanWeb Advance Edition. Tidak perlu mengupah programmer atau webmaster atau web designer untuk membina web jualan untuk anda kerana pakej ini memang lengkap untuk anda gunakan sebagai panduan membina web jualan efektif.


Tugasan Guna Pakej PanduanWeb Upah Webmaster
Design Layout Web Jualan RM??? 150
Pasang Autoresponder RM??? 100
Pasang Sistem Affiliate RM??? 100
Pasang Borang Contact RM??? 50
Pasang Borang Tempahan RM??? 50
Menulis Sales Letter RM??? 50
Jumlah Kos RM40 RM500

Jumlah Penjimatan Sebanyak 1400%

Wow! Penjimatan yang cukup banyak bukan? Ini baru satu web jualan. Bagaimana jika anda mahu membina 2 atau 3 lagi web jualan di masa hadapan? Anda bakal kerugian RM1500. Alangkah baiknya jika wang sebanyak ini anda gunakan untuk mempromosikan web jualan anda. Mungkin anda sudah menjana beribu-ribu ringgit dengan wang ini. Jadi, tiada alasan lagi untuk tidak mencuba Pakej PanduanWeb Advance Edition! Ia dicipta khas untuk kegunaan jangka panjang anda ...


Ya Ismail Ibrahim, saya mahu membina web jualan sekarang juga. Bawa saya ke ruang pembelian sekarang!

 

"Demi Kejayaan Anda"

Ismail Ibrahim & Bearnerd Bondly
Bandar Puncak Alam
Selangor
Tel: 010-5383035
URL: http://www.gotunetalk.com


Harga Sekarang Cuma

RM130  

RM95

RM40

pembelian

 

P.S: Mungkin anda masih ragu-ragu dengan kehebatan menjana pendapatan melalui web jualan. Tetapi saya berani jamin, jika anda ikut step yang diajar dalam pakej ini kehidupan anda akan berubah menjadi lebih baik. Jadikan pakej ini sebagai permulaan kepada kebebasan kewangan anda. Percayalah pada diri sendiri dan buang sikap negatif dan cepat berputus asa. Semoga Berjaya...



web stats